Yenilik: Tek Kullanımlık Şifre!

Bildiğiniz gibi, bütün ürün ve hizmetlerinizin yönetimi www.guzel.net.tr sitemiz üzerindeki müşteri panelinizden yapılmaktadır. Dolayısıyla, panelinizin güvenliğini sağlamanız ve sizden başkasının giriş yapmasını engellemeniz, son derece önemlidir.

Güvenliğinizi daha iyi sağlayabilmeniz için, müşteri panelinize girişte tek kullanımlık şifre kullanabileceğiniz “çift yönlü doğrulama” sistemini sitemize entegre ettik. Böylece, müşteri panelinize giriş yaparken e-mail adresi ve şifrenizi girdikten sonra sizden tek kullanımlık şifre istenecek, telefonunuzda oluşturacağınız tek kullanımlık şifre ile sisteme giriş yapılacaktır.

Tek kullanımlık şifre için ios, Android ve Windows işletim sistemli telefonlara ücretsiz yüklenebilen “Google Authenticator” isimli programı kullanmanız mümkündür. Program, internet bağlantısına ihtiyaç duymadan çalışacak ve şifre üretecektir. Dolayısıyla telefonunuzda mobil internet olması zorunluluğu yoktur.

Bu sisteme geçiş yapmanız ya da kullanmanız zorunlu değildir, fakat güvenliğiniz için mutlaka geçiş yapmanızı öneririz.

Bu sistemi hesabınız için aktifleştirmek isterseniz, müşteri panelinizin “Kişisel Bilgileriniz” bölümünden “Güvenlik Sorusu ve Çift Yönlü Doğrulama” kısmına girerek adımları takip edebilirsiniz.

Bilgilerinize sunarız.

“Yenilik: Tek Kullanımlık Şifre!” üzerine 10 yorum.

  1. Güzel bir çalışma olmuş. Programı indirip sistemi aktif ediyorum. Ama arkadaşların önerisi gibi sms yolu ile direk programsız gelmesi daha iyi olurmuş.

  2. SMS ile gönderim pahalıya patlar o yüzden bu yöntem seçilmiş yine de güvenlik için iyi bir yöntem.

  3. Sitemi bir çok hosting de barındırdım lakin her seferinde bir sorun çıktı ne yazıkki bukadar iyisini bulamadım ellerinize sağlık konuda güzel anlatılmış işe yarar bilgiler.

    Saygılar

Bir yanıt yazın